ATN

ATN is de fabrikant en ontwikkelaar van digitale, slimme optiek met 4K-resolutie voor dag- en nachtapparatuur. Deze optiek is perfect voor jagers, outdoorliefhebbers, militairen en wetshandhavers.

X-SIGHT 4K PRO-SERIE

Breng uw jacht- of schietgeweer naar het volgende niveau met de nieuwe X-Sight 4K Pro-serie, ATN's nieuwe ultramoderne digitale jachtgeweerkijker! Voorbij zijn de dagen van traditionele en variabele zoomscopes met een nieuwe en verbeterde soepele E-zoom waarmee u gemakkelijk kunt in- en uitzoomen op uw doel, tot 20x vergroting. Met de nieuwe Ultra HD-sensor kunt u op elke afstand, op elk moment, dag of nacht, de helderste opname maken en deze opnemen in HD-video met maximaal 120 FPS. Elke richtkijker uit de Pro-serie wordt geleverd met een meegeleverde infraroodstraler om elke nachtopname nog duidelijker te maken. Geniet van een groot aantal sensoren en apps die worden gecombineerd om uw schiet- of jachtervaring zo gemakkelijk en gemakkelijk mogelijk te maken, inclusief een ingebouwde ballistische rekenmachine en afstandsmeter en een terugslag geactiveerd videosysteem. Probeer de X-Sight 4K Pro als alleen het beste voldoende is. 

X-SIGHT 4K BUCKHUNTER SERIES

ATN kondigt met trots haar nieuwste jachtrichtkijker aan, de X-Sight 4K Buckhunter! De Buckhunter is gebouwd om de zwaarste omstandigheden en de grootste terugslag te weerstaan, en heeft een batterijduur van 18 uur! Een ingebouwde afstandsmeter en ballistische rekenmachine helpen u elke keer de perfecte opname te maken, en de Ultra HD-dagsensor maakt elke opname zo duidelijk mogelijk en laat u deze richtkijker overal gebruiken waar u maar wilt, van IJsland tot Nieuw-Zeeland. De Buckhunter wordt ook geleverd met een scala aan sensoren en tools om uw shoot zo plezierig mogelijk te maken, zoals terugslag geactiveerde video, een Micro SD-sleuf, aanpasbaar dradenkruis en kleuropties, een ingebouwd kompas en gyroscoop, en dankzij IOS en Android compatibiliteit om WiFi in te bouwen. Kies de X-Sight 4K Buckhunter voor de jachtscope die alles kan!

BINOX 4K DAG- EN NACHTZICHT VERREKIJKER

De ATN BinoX 4K 4-16x dag en nacht Smart HD-verrekijker met een geïntegreerde laserafstandsmeter en SMART BIX-technologie houdt uw doel gereed door u onmiddellijke POI-aanpassing aan uw ATN-richtkijker te bieden. Bouw eenvoudig een ballistisch profiel in uw SMART HD-scope en bereik het doel met de BinoX 4K. Of, gebruik met uw traditionele glazen scope, BIX-tech biedt dezelfde mogelijkheden met behulp van de Laser Ballistics-app. Deze jacht verrekijker met dag- en nachtkijker heeft ook een interne batterij die u 15 uur looptijd geeft tussen elke oplaadbeurt. Biedt u het gemak, de snelheid, de efficiëntie en de waardevolle tweeledige functionaliteit van een high-definition verrekijker met camera, perfect gecombineerd met een hoekgecompenseerde afstandsmeter. Bovendien kunt u, net als bij al de SMART HD optische lijnen, eenvoudig video opnemen en foto's rechtstreeks naar uw micro SD-kaart maken. De mogelijkheid bieden om te delen met vrienden en familie of op sociale media. 

MARS 4-SERIE

De meest geavanceerde slimme thermische scope is eindelijk op de markt verschenen. Bereid u voor op de ATN Mars 4 digitale thermische scope, de ultramoderne scope om uw nachtopnames zo nauwkeurig mogelijk te maken. Mars 4 is voorzien van de obsidian IV dual-coreprocessor, waardoor uw apparaat snel is en u optimaal kunt profiteren van de HD-opname met 60 framesnelheden, HD-weergave, verschillende sensoren en apps en een detectiebereik tot drie kilometer. De nieuwe lijn Mars-scopes biedt ook WiFi dual streaming video, evenals een geavanceerde thermische sensor van de volgende generatie. Breng uw jacht op varkens en nacht naar het volgende niveau met de opwindende nieuwe Mars 4 thermische kijker!