De missie van 365 Optics, leverancier van nachtzicht, warmtebeeld en dagoptiek

365 Optics is begin 2017 opgericht met als missie diverse nachtzicht- en richtkijker apparatuur die voor particulieren nog niet goed in Nederland te verkrijgen was, op de markt te brengen. "Er zijn namelijk veel mooie producten voor nachtzicht, warmtebeeld en dagoptiek aanwezig die het leven voor veel personen of bedrijven kunnen vereenvoudigen", aldus oprichter Bram van Dijke. 

“Het is onze missie om iedereen de mogelijkheid te bieden om deze fijne apparatuur aan te kunnen schaffen”.

Vanaf de locatie in Nieuw-Vossemeer levert 365 Optics haar producten aan de particuliere markt. Tevens levert 365 Optics in zowel binnen- als in buitenland. Begonnen met enkel producten van ATN, is 365 Optics inmiddels uitgegroeid tot een grote leverancier met onder andere producten van ATN, Flir, Guide en Dedal. De producten in onze webshop zijn allemaal door ons eigen team getest en akkoord bevonden.

Meer informatie?

Uiteraard kunt u contact met ons opnemen voor het ontvangen van meer informatie over ons bedrijf, onze werkwijze of onze producten. U kunt echter ook bij ons terecht voor het inplannen van een geheel vrijblijvende productdemonstratie. Wij komen graag bij uw bedrijf of vereniging langs om de verschillende producten te demonstreren. Op die manier kunt u gemakkelijk zelf het fijne gebruiksgemak van de producten ervaren.

Bram van Dijke
sales
Toon van Dijke
sales
Iris Schöszwender
marketing
Bram van Dijke
Toon van Dijke
Iris van Dijke-Schöszwender
bram@365optics.com
+31 6 44 88 08 88
toon@365optics.com
+31 6 51 62 82 70
iris@365optics.com
+31 6 11 21 32 99
Bram van Dijke Iris van Dijke-Schöszwender